У школах Шепетівки пролунав останній дзвінок

Автор 31 травня 2019, 18:09

Сьогодні, 31 травня у школах міста урочисто відзначали завершення навчального року. Хоч цьогоріч програма святкування мала багато спільного з попередніми роками, але і були нововведення, яких довго чекали зокрема самі школярі.

Перш за все, у школах відмовились від традиційних привітань посадовців міста, що дало змогу дещо скоротити хронометраж дійства. Для цього навіть нагородження школярів за здобутки, винесли у окремий захід, який пройшов напередодні. Деякі місцеві депутати, в приватному порядку, таки не змогли втриматись від показового вручення подарунків. Але це було радше виключенням із правил.

Також школярі цьогоріч підтримали екологічну загальноукраїнську ініціативу, та відмовили від запуску повітряних кульок в небо.

Звичайно, були звичні вітання вчителів та директорів, шкільні вальси випускників, творчі номери молодших школярів. Деякі школи влаштували танцювальні флешмоби, а в у ЗОШ №1 висадили "Алею Миру", присвячену нашим захисником на сході України.

Нижче ви можете побачити посилання на фотогалерею, яку впродовж кількох днів ми будемо наповнювати світлинами святування останнього дзвоника у всіх школах міста.

Фотозвіт із останніх дзвоників Шепетівки 2019 року
0
репостів
0
репостів