Польські школярі залишають Шепетівку із новими знаннями та враженнями

Автор 10 травня 2019, 16:22

Сьогодні завершується тижневий візит до Шепетівки учнівської делегації з Бернардинської приватної школи з міста Лодзь (Польща).  З цієї нагоди у Шепетівській спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів, яка й приймала гостей відбувся майстер клас з вироблення вінків-оберегів. Під керівництвом вчителів польські школярі  виготовили обереги, які  вони заберуть із собою на на згадку про відвідування України та Шепетівки.

Заступник міського голови Наталія Стасюк зустрілася з гостями, спілкувалася з керівниками групи та подякувала за плідну співпрацю.

Польські колеги висловили захоплення шкільним театром, виставу якого мали можливість переглянути та були вражені грою учнів. Зауважили, що в Шепетівці творчому вихованню дітей приділяється  уваги більше, ніж у Польщі.  Також  зазначили, що порівняно із приватною школою у Лодзі, школа – інтернат має значно скромнішу матеріальну базу, проте, вчителі компенсують це своїм добрим ставленням до дітей. На згадку представники делегації подарували ілюстровану історію Лодзя.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів