Шепетівські школярі відвідали пожежно-рятувальну частину

Автор 15 квітня 2019, 15:38

15 квітня до рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини завітали учні одного із загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівка. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Школярів радо зустріли господарі частини і розпочали екскурсію підрозділом. Юних гостей ознайомили із службовими приміщеннями, де проводять чергування бійці пожежно-рятувальної служби. Заглянули і до диспетчерського пункту, де юнаки та дівчата на власні очі побачили, куди надходять повідомлення про пожежі чи інші надзвичайні події.

Крім того, дітям продемонстрували аварійно-рятувальну техніку та спорядження, охочі могли забратись у кабіну пожежного авто, приміряти бойовий одяг та захисний шолом вогнеборця. До того ж рятувальники не упустили чудової нагоди, щоб вкотре нагадати представникам шкільної молоді правила поведінки, дотримуючись яких можна убезпечити власне життя, а також розповіли, як діяти у разі небезпеки.

Кожен відвідувач отримав із рук надзвичайників кольорові листівки із прописаними в них нормами безпечної життєдіяльності та корисними порадами від фахівців Служби порятунку.

 

0
репостів
0
репостів