Юний Шепетівський зоолог здобув друге місце на всеукраїнському конкурсі

Автор 01 лютого 2019, 18:39

З 30 січня по 1 лютого 2019 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ) проходив ХВсеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників. Конкурс проводиться щорічно з метою підтримки дослідницько-експериментальної діяльності учнів в галузях зоології та сільського господарства та розкриття їх наукового потенціалу.

Завданнями конкурсу є:

  • виявлення і підтримка учнів, у яких є здібності до дослідницько-експериментальної діяльності в галузях зоології ;
  • створення умов для оволодіння поглибленими знаннями з основ зоології та тваринництва, професійного самовизначення учнівської молоді;
  • пошук нових форм, методів і моделей організації еколого-просвітницької роботи з учнями загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Саме з юних зоологів виростає нове покоління вчених, які роблять відкриття, які спрощують життя як фермерам так і власникам домашніх тварин. Чого лише варта остання розробка - гігієнічний совок для прибирання за домашніми улюбленцями на вулицях. Якщо вас зацікавив цей винахід, то детальніше на сайті все описано. 

До участі у ІІ очному етапі ХV Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників було відібрано роботи 80 учасників з різних областей України. Серед них - шепетівчанин Мугиль Назар, вихованець гуртка «За гуманне ставлення до тварин» (керівник гуртка Волошина Олена В’ячеславівна) Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Учень презентував дослідницьку роботу на тему «Вивчення особливостей розведення кролів декоративних порід» у секції «Тваринництво». За підсумками роботи журі Мугиль Назар виборов ІІ місце та нагороджений дипломом НЕНЦУМ МОН України. Подякою НЕНЦУМ МОН України відзначено наукового керівника роботи Волошину О.В. за сприяння та забезпечення науково-педагогічного супроводу учнівських розробок.

Вітаємо переможця та його наукового керівника і бажаємо подальших творчих перемог!

Шепетівський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Хмельницької області

0
репостів
0
репостів