Плесенські школярі перемогли на обласному етапі КВН

Відбувся обласний етап гри КВН серед команд молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА». Цей рух діє на Хмельниччині вже майже три роки і охоплює практично всі райони області.

Старшокласники допомагають соціально незахищеним верствам населення, агітують за здоровий та спортивний спосіб життя, а також разом з поліцейськими проводять патріотичну та правопросвітницьку роботу серед підростаючого покоління.

А нещодавно в історії руху розпочалась нова сторінка — активісти заснували свою лігу КВН. Районні осередки руху «ХОМА» змагаюься за звання найвеселіших і найкмітливіших.

26 січня 2019 року в м. Сатанів відбувся обласний етап гри КВН серед команд молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА» (Хмельницьке об'єднання молодих і активних). Команди виступали у трьох конкурсах — «Візитівка», «Розминка» та «Музичне домашнє завдання».

У фіналі змагань за першість боролися команди «хомівців» із Волочиська, Шепетівки, Городка, Деражні та Ізяслава.

У яскравій та запеклій боротьбі перемогла команда «Без обмежень» Плесенської зош І-ІІІ ступенів Шепетівського району. Вітаємо наших переможців!

— Цей захід має на меті, в першу чергу, привити нашому підростаючому поколінню правові звички та сприяти їхньому розвитку у правовій площині, — зазначає Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області. — Для нас важливо, щоб вони подавали приклад своїм одноліткам. 

Останнє редагування 29 січня 2019, 15:38

Відео

0
репостів
0
репостів