Дітям школи-інтернат влаштували подорож до Польщі

Автор 07 грудня 2018, 19:49

В декого новорічно-різдвяні свята ще не почалися, а діти Шепетівської школи-інтернату вже отримали незабутній подарунок – подорож у Польщу! 18 дітей, директор та вчитель польської мови школи стали учасниками Міжнародного проекту «НАВЧАЄМОСЯ РАЗОМ», присвяченого 100-річчю незалежності нашої найближчої сусідки - Польщі.

Проект за сприяння Міністерства освіти Польщі, Товариства «Спілка польська» проходив у різних куточках Польщі. В рамках проекту цю країну відвідали діти США, Франції, Литви. Представити на даному проекті Україну честь випала саме шепетівській школі-інтернату.

Всі отримали незабутні враження від знайомства, спілкування, спільного навчання та організованого дозвілля з дітьми Бернандинської школи міста Лодзя, які радо зустрічали дітей протягом тижня. Кожний день був насичений подіями: урочиста зустріч у мерії з Президентом м. Лодзя, знайомство з історією та культурною спадщиною міста та країни (понад 10 музеїв), безпосередня участь у спільних уроках польської мови, історії, мистецтва, а також надзвичайні уроки фізики в дослідницьких музеях науки і техніки, де фізичні процеси та явища могли випробувати діти самотужки. Один день був присвячений екскурсії до столиці – міста Варшави. 

Сповнені позитиву, збагачені новим досвідом, переповнені яскравими емоціями та в очікуванні нових зустрічей повернулися діти додому. У травні 2019 року проект продовжиться у шепетівській школі-інтернат!

За матеріалами школи

0
репостів
0
репостів