Навчальні заклади Шепетівки відзначили День студента

Автор 16 листопада 2018, 17:32

17 листопада відзначається Міжнародний  день  студента. Саме студентство, молодь, завдяки своїй активній громадський позиції була і залишається рушієм багатьох змін. Ох життя студентське, веселе ,цікаве,  різнокольорове до чого ж ти цікаве і незабутнє! Шумні свята і гори конспектів, нескінченна курсова і посиденьки до пізньої ночі, хвилювання перед сесією і довгочікувана дорога додому — все  це так знайомо романтичним  мученикам  науки.

У нашому місті велика та дружна студентська родина теж святкувала  День студента. У Шепетівці  в студентську  родину входить молодь  з навчальних  закладів: Медичного  училища – більш ніж 600 студентів, Шепетівського коледжу Подільського  Державного аграрно – тенічного університету — 187 студентів та Шепетівського  професійного ліцею — 186 студентів.

15 та 16 листопада  в закладах  відбулися святкові заходи та концерти, тематичні перерви та благодійна лоторея. З привітаннями та найкращими побажаннями  до студентів звернулося керівництво навчальних закладів. Студентам подякували за активну, плідну працю та високі результати.  Подякою та солодкими подарунками привітало  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської  міської ради. За активну громадську позицію та творчу діяльність було нагороджено  танцювальний колектив «Don‘t stop the music» та представників активної  студентської молоді.

Бажаємо завжди бути переможцями, не втрачати дух свободи і впевнено дивитися у завтрашній день!

Управління у справах сім’ї молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів