Дитячий садочок "Дюймовочка" відзначив 30-річний ювілей

Автор 29 вересня 2018, 12:39

Радісну подію відзначив дня­ми Шепетівський дошкільний навча­льний заклад №7 (ясла-садок) комбінованого типу «Дюймовочка». Рів­но 30 років тому (у 1988 році) ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка.

21 вересня 2018 року у просторій музичній залі садочка в урочистій обстановці колектив дитячого садка відсвяткував день народження. Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ №7 святкували у тісному колі друзів. Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей ті, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкілля.

Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок, мабуть і онуків приведуть. За три де­сятки років заклад випустив близько двох тисяч дошкільнят, озбро­єних необхідними знаннями, вмі­н­ням працювати в колективі, ви­хованих і підготовлених до шко­ли.

Сам же дитсадок, який нині налічує 12 груп, які відвідують 287 дошкільнят, розквітнув до невпізнання і тепер радує діток і їхніх батьків сучас­ними, затишними і теплими кімна­тами, зручними меблями, розмаїттям ігра­шок та пізнавальних ігор.

 

0
репостів
0
репостів