У ЗОШ №4 вже встановлюють модульну котельню

Автор 31 серпня 2018, 20:29

Відповідно до бюджетних змін, які прийняті під час позачергової сесії Шепетівської міської ради 26 липня, було прийнято рішення виділити кошти на дві модульні котельні для двох навчальних закладів міста — ЗОШ №1 та ЗОШ №4. Вартість котелень та встановлення складає 3 мільйони 420 тисяч гривень.

Сьогодні у ЗОШ №4 розпочалися роботи по встановленню даної модульної котельні. Котельня для ЗОШ №1 закуплена і знаходиться на території навчального закладу.

Слід нагадати, що оскільки в минулому році опалювальний сезон розпочався несвоєчасно, через відсутність номінацій на газ для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», то влада міста розпочала переводити комунальні заклади освіти на автономне теплопостачання.

Восени 2017-го всі дошкільні навчальні заклади опалювалися модульними котельнями. Фінансування на ці об’єкти надійшло з міського бюджету — 6 мільйонів 668 тисяч 359 грн., та частково з державного — 2,5 мільйони грн.

Як раніше зазначалося, всі навчальні заклади, у яких були встановлені модульні котельні, до завершення опалювального періоду мали комфортний температурний режим.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 31 серпня 2018, 20:33
0
репостів
0
репостів