У Грицівському ВПУ №38 відбувся випускний вечір

Автор 04 липня 2018, 03:47

1 липня 2018 року в Грицівському вищому професійному училищі №38 відбулися урочистості з нагоди чергового випуску учнів, що завершили своє навчання.

Привітати випускників зі святом завітали поважні гості з області та району: заступник керівника апарату Хмельницької обласної державної адміністрації Андрій Дикий, голова Шепетівської райдержадміністрації Роман Підопригора, депутат обласної ради Микола Дячук, помічник народного депутата України Романа Мацола - Ірина Топчій та Грицівський селищний голова обраний ОТГ Людмила Тіфенбах.

В урочистій атмосфері відбулось вручення дипломів кваліфікованого робітника. Кращих учнів було відзначено грамотами, а їхніх батьків – подяками.


Реклама: Последние звонки и выпускные уже не за горами и пора подумать про главный атрибут выпускника - нарядную ленту. Наш интернет магаин предлагаем вам широкий выбор ленточек, вы можете подобрать не только разные цвета, но и материалы, подробнее посмотрите на нашем сайте. У нас работает доставка по всем городам Украины. Пусть наши аксесуары подарят вам не только позитивные емоции и класные фотографии, но и также удачу на всю жизнь.


У своїх виступах гості зазначили, що випускне свято це межа між юністю і дорослим життям. Це підсумок всіх навичок, умінь, знань і переосмислення своїх поглядів. Це постановка певної життєвої мети, до якої потрібно тяжіти все своє життя. Вони щиро привітали випускників із пам’ятною подією у їхньому житті, а також відзначили грамотами та подяками викладачів і вихователів училища. 

Грамотами обласної державної адміністрації відзначено:

  • Зарудзея Олександра Івановича – директора ВПУ №38.
  • Жарчинського Юрія Романовича – помічника директора з адміністративно-господарської роботи.
  • Васильєву-Гаврилюк Ольгу Вікторівну - майстра виробничого навчання.

Грамотами районної державної адміністрації відзначено:

  • Верещагіну Валентину Іллівну – заступника директора з навчально-виховної роботи.
  • Девятак Антоніну Прохорівну – вихователя училища.

Статтю складено за матеріалами Шепетівської райдержадміністрації

Останнє редагування 11 грудня 2018, 21:05
0
репостів
0
репостів