Шепетівські юннати взяли участь у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій

Автор 25 червня 2018, 15:16

В період з 18 по 21 червня 2018 року вихованці гуртків «Писанкарство» і «Юні майстри народних ремесел» за результатами участі в еколого-патріотичній грі «Паросток» представляли Хмельницьку область на Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій, що проходив в м.Києві на базі Всеукраїнського профільного табору «Юннат». Фестиваль був організований Національним еколого-натуралістичним центром з метою формування національної свідомості, виховання любові до рідної землі, родини, Батьківщини.

В рамках заходу учасники презентували власний досвід роботи з національно-патріотичної діяльності, взяли участь в Школі першої медичної допомоги «Швидко, вчасно, першокласно», майстер-класах по традиційному ужитковому мистецтву і національній символіці «Українське містечко», тренінгових заняття тощо.

Крім того, учасники Фестивалю мали змогу відвідати Національний музей історії України та Водно-інформаційний центрпереглянути виставу«Всюди один… Свічка на вітрі» в Київському академічному театрі ім. Лесі Українки, прогулятися вечірнім Хрещатиком.

Всі команди-учасниці Фестивалю нагороджені грамотами за активну громадянську і життєву позицію, досягнення у сфері патріотичної роботи, оригінальне та креативне висвітлення національно-патріотичної діяльності. А на згадку про Фестиваль в учасників залишилась маса позитивних емоцій, нових знайомств та цінного досвіду, що допоможе в подальшій діяльності.

Шепетівський ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів