У ДНЗ №7 "Дюймовочка" розпочався тиждень безпеки

Автор 17 квітня 2018, 18:50

З перших самостійних кроків свого життя, діти пізнають навколишній світ. У ньому багато цікавого та незнайомого. Підростаючи малюки можуть потрапити у будь-яку небезпеку, яка на жаль, підстерігає дітей і дорослих майже на кожному кроці. Пустощі з сірниками і запальничками, використання вибухонебезпечних предметів, необережність на дорозі і в лісі, необачність на воді - жертвами їх щорічно стають тисячі людей. Як бачимо, загроза існує, а тому краще бути до неї готовими, діяти правильно у небезпечній ситуації, щоб врятувати не тільки своє життя, а й життя тих, хто поруч.

Тому з 16 квітня по 20 квітня застерігаючи малюків у Дошкільному навчальному закладі № 7 "Дюймовочка" проводиться Тиждень безпеки дитини та Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. В рамках якого сплановано ряд заходів з метою цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку та вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Тиждень розпочали із залученням працівників МНС та спеціального транспорту, які продемонстрували дошкільникам закладу першочергові дії рятувальників під час винекнення пожежі, нагадали за яким номером телефонувати та до кого звертатися у разі виникнення надзвичайної ситуації. Здійснили показ рятувального спорядження пожежного, а особливо захоплення у малюків викликало спорядження, яке працівники дозволили приміряти.

Всі педагоги закладу залучені до проведення даної роботи під час Тижня безпеки дитини, тому сподіваємося, що систематична робота педагогів, а також батьків збереже життя та здоров'я наших малюків під час виникнення надзвичайних ситуацій.

0
репостів
0
репостів