Роман Мацола: Завжди готовий підтримувати активних людей

Автор Володимир Мельничук 15 березня 2018, 15:28
Роман Мацола: Завжди готовий підтримувати активних людей Матеріал на правах реклами

Народний депутат України Роман Мацола відвідав Грицівське вище професійне училище №38. Минулого року учні та вчителі цього навчального закладу взяли активну участь у Третьому конкурсі мікрогрантів, який проводила ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли». У підсумку вони виграли гроші для реалізації двох проектів.

В рамках першого - працівники, учні та батьківський комітет училища обладнали у гуртожитку спеціальну кімнату для відпочинку та додаткового навчання. У відремонтованому приміщенні встановили меблі, телевізор,  закупили комп`ютер, принтер та колонки. Тепер у кімнаті проводять позаурочні заходи, учні училища мають можливість готуватися до навчання, читати газети й книжки, спілкуватися з друзями та просто відпочивати в комфортних умовах. 

Другий проект передбачав облаштування на території училища спортивно-тренажерного залу. Завдяки активним учням та вчителям сьогодні в стінах закладу проводять повноцінні зайняття з атлетичної гімнастики, гирьового спорту та пауерліфтингу. 

Під час огляду спортивно-тренажерного залу спортсмени продемонстрували народному депутату України свої досягнення, грамоти та медалі. Роман Мацола подякував хлопцям за їх активну позиції та бажання робити зміни своїми руками. «Я завжди наголошував, що готовий підтримувати активних та ініціативних людей. Давайте робити зміни разом!» - наголосив Роман Мацола.

Народний депутат також пообіцяв вже цього року виділити індивідуальну стипендію для найкращого учня Грицівського ВПУ №38. 

На завершення зустрічі учні та вчителі училища, спортсмени, представники громадських організації та керівництво Грицівської громади подякували Роману Мацолі за значну підтримку. Адже лише минулого року в рамках Третього конкурсу мікрогрантів  на території Грицівської ОТГ було втілено 9 проектів на загальну суму понад 110 тисяч гривень.

Останнє редагування 15 березня 2018, 16:11
0
репостів
0
репостів