Шепетівські вчителі фізкультури вивчали досвід впровадження плавання

Автор 16 лютого 2018, 17:10

14 лютого 2018 року відбувся міський семінар вчителів фізкультури у басейні міста Шепетівки. Вчитель фізкультури ЗОШ №1 Шуляков Олексій Юрійович провів відкритий урок плавання у 9 клас.

Як відомо, плавання - унікальний вид спорту. Психологами встановлено, що заняття плаванням розвивають такі риси особистості, як цілеспрямованість, наполегливість, самостійність, рішучість, уміння співпрацювати в колективі. Саме тому плавання сприятливо впливає не тільки на фізичний розвиток людини, а й на формування її особистості. Тому вчителі фізкультури м. Шепетівки схвально поставилися до впровадження у практику роботи модуля «Плавання».

Такі уроки, на думку вчителів, сприяють залученню учнів до здорового способу життя, популяризації модуля «Плавання», вихованню в учнів дисциплінованості, сміливості, командного духу. Присутні на уроці, зокрема методист управління освіти Семенишин В.Ф., заступник директора ДЮСШ Кушнір Л.І., вчителі фізкультури шкіл міста відзначили, що урок проведено на високому методичному рівні.

Шепетівський ММК

Останнє редагування 17 лютого 2018, 01:06
0
репостів
0
репостів