У Грицеві закрили зимову Країну відпочинку

Автор 21 січня 2018, 03:44

20 січня 2018 року у актовому залі Грицівської школи сприяння здоров'ю відбулось святкове закриття зимової Країни відпочинку. Це ряд заходів, які розпочались ще 3 січня, дітлахам влаштовували дозвілля на час новорічно-різдвяних свят.

Організаційно-масовий відділ підготував для вихованців та гостей селища насичену програму: конкурсно-ігрові програми, пізнавально-розважальні ігри, подорож у Країну Мультляндію, розучування колядок та щедрівок, новорічне караоке, робота майстерні Діда Мороза, акція "Годівничка", танцювальні батли, організація вертепу, участь у фестивалі колядок.

Щодо вчорашнього заходу, то він поділявся на дві частини. У першій частині заходу згадали усі дати свят та коротко розповіли про кожен. Друга частина - розважальна, розпочалась з розминки, яка містила вправи експериментальної педагогічної методики "навчання в русі" професора Дубогай О.Д. Культорганізатори підготували ігрову програму: "Сніжка", "Перетягування канату", "Швидкий м'яч", "Чарівна стрічка", "Риболовля", "Патріотичний танцювальний батл", "Збери сніжинки", "Обійди гору", "Стрибучий м'яч". 

Закінчилось свято смачним козацьким частуванням. Лідери учнівського самоврядування переодяглись у поварів, розклали багаття на подвір'ї школи та зварили у баняку козацький куліш для усіх присутніх. 

0
репостів
0
репостів