У Шепетівці стартував квест на знання Хмельниччини

Автор Алла Шклярук 18 вересня 2017, 16:54

17 вересня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей стартував ІІ етап обласного квесту "Відома і невідома Хмельничинна" присвячений 80-річчю утворення Хмельницької області. До участі  у квесті  бібліотекарі запросили своїх активних читачів, учнів 5-9 класів шкіл міста – користувачів бібліотеки. Учасники квесту змагалися за звання найерудованішого гравця та найспритнішої команди.

Розділившись на дві команди «Помаранчеві» і «Зелені», по шість учасників у кожній, юнні читачі отримали  маршрутні листи, на яких були зазначені 4 зупинки,  розташовані у різних куточках міста: історична, географічна, літературна, архітектурна. На кожній зупинці команда отримувала завдання, відповідала на запитання, а за кожну правильну відповідь отримувала бали. Координаторами команд, аби краще орієнтуватися, стали бібліотекарі.

Нарешті, всі зупинки пройдені і на фініш просто-таки «вривається» перша команда «Помаранчевих».  За декілька хвилин команда «Зелених» теж завершила свій маршрут. Всі учасники дуже старалися і після загального підрахунку балів переможцем визнано  команду «Помаранчевих», а в індивідуальному змаганні на найкращого знавця свого краю перемогу здобув Данило Ходоровський.

Переможців привітали та побажали успіхів у ІІІ етапі, який буде проходити у м. Хмельницькому. Квестівці  отримали яскраві  враження, збагатилися  новою  інформацією та пережили захоплюючі емоцій.

0
репостів
0
репостів