Для школярів села Пліщин пролунав сигнал "Тривога"

Автор 17 січня 2017, 19:34
17 cічня шепетівські рятувальники відвідали учнів загальноосвітньої школи села Пліщин. Фахівці пожежно-рятувальної служби нагадали дітям про небезпеку ігор з сірниками, запальничками та пояснили, що пожежі нерідко виникають з вини дітей. Про це повідомив Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Часто експерименти з вогнем завершуються трагедією. Юній аудиторії нагадали за яким номером звертатися у випадку пожежі, навчили як вибиратися із задимленого приміщення або допомогти близьким у такій ситуації. Школярі активно долучалися до діалогу: відповідали на запитання щодо безпеки життєдіяльності, цікавилися подіями, під час яких рятувальники надають допомогу громадянам.

Крім цього для учнів та педагогів школи було подано сигнал умовної пожежі та здійснено евакуацію людей з навчального закладу. Всі працівники і діти змогли вчасно та без паніки покинути заклад.

Такі "уроки безпеки" проводитимуться в Шепетівському районі й надалі, адже саме вони допоможуть дітям усвідомити найважливіше – цінність людського життя.
0
репостів
0
репостів