Шепетівські юні винахідники здобули друге місце у обласному конкурсі

Автор 21 грудня 2016, 19:55
15 грудня 2016 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок. Конкурс став уже гарною традицією, яка щорічно збирає юних винахідників та раціоналізаторів щоб поділитися своїми ідеями та винаходами. Започаткований обласний конкурс-захист з метою підтримки та розвитку талановитої учнівської молоді, виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності.
З вітальним словом до конкурсантів звернувся директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук, який відмітив що саме такі конкурси дають можливість дітям поділитися своїм винахідництвом та досвідом плідної праці.

Також до вітального слова долучився голова журі, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри машин та апаратів Хмельницького національного університету Олег Поліщук, який побажав учасникам конкурсу незгасаємого вогника до винахідництва, творчої думки та нових ідей.

Обласний конкурс-захист науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок оцінювало компетентне журі у складі: Клавдії Романюк, голови Хмельницької ради винахідників та раціоналізаторів, Сергія Горященка, кандидата технічних наук, доцента Хмельницького національного університету, Віталія Любчика, кандидата технічних наук Хмельницького національного університету.

Протягом конкурсу–захисту у залі панувала атмосфера творчого суперництва, ентузіазму, азарту, але перемога дісталась кращим з кращих.

1 місце здобула команда Кам'янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості.

2 місце виборола команда Шепетівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

3 місце посіла Старокостянтинівська міська станція юних техніків.

По завершенню обласного конкурсу-захисту голова журі Олег Поліщук нагородив команду Кам'янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості кубком та побажав усім учасникам продовжувати розвивати інтерес до винахідництва, гарних результатів та творчих успіхів!
0
репостів
0
репостів