Шепетівські школярі відзначали Міжнародний День миру

Автор 23 вересня 2016, 17:38
Шепетівські школярі відзначали Міжнародний День миру Фото Марії Слюсар
21 вересня світ відзначає Міжнародний День миру, який покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього. З метою відзначення цього дня, розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей, учні навчальних закладів  долучилися до проведення Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир».
Найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі.

В закладах освіти пройшли різноманітні заходи приурочені Міжнародному дню миру. Класні керівники провели в своїх класах виховні години «І синє небо, і жовте колосся», уроки миру «Діти України за мир у всьому світі».

Підсумком заходів стало урочисте зібрання учнів на площі ім.Т.Шевченка. Слова привітання звучали від начальника управління сім’ї, молоді та спорту Стасюк Н.В., голови обласної ради старшокласників Войтюк А.  та учасника АТО Юзвенка Ореста. Ніхто так переконливо не розкаже про мир, про його цінність як той, хто бачив війну.

Хвилиною мовчання учні вшанували пам’ять тих, хто загинув у військових конфліктах.
Останнє редагування 05 січня 2017, 01:03
0
репостів
0
репостів