Відбувся урок пам`яті, присвячений "кіборгу" Кашлакову Василю Олеговичу

Автор 03 листопада 2015, 15:16
29 жовтня у краєзнавчому відділі відбувся урок пам`яті, присвячений "кіборгу" Кашлакову Василю Олеговичу, командиру взводу 93-ї бригади, який загинув 25 серпня 2015 року в районі села Невельське Ясинуватського району Донецької області. 28 жовтня йому було б 28 років. Про це повідомили на сторінці Обласного літературно-меморіального музею Миколи Островського у Фейсбуці.
Він народився в героїчний день визволення України від фашистських загарбників. Взірцем для Василя завжди були його прадіди Кашлаков Василь Павлович та Прокопчук Василь Михайлович, які пройшли горнило Другої Світової війни. Лейтенант продовжив героїчну славу прадідів, віддав своє життя за Україну.

Були присутні: мама Галина Петрівна, батько Олег Анатолійович, бабушка Клавдія Іванівна, дідусь Анатолій Васильович, подруга Оля, "кіборг" Микола Шафалюк, Олександр Лукашенко, голова організації "Ветеран Шепетівщини", студенти медичного училища.

Гучинський Володимир, викладач медичного училища, організував поїздку на могилу Кашлакова у село Пеньки Старокостянтинівського району.
0
репостів
0
репостів