У ЗОШ №3 провели урок-реквієм приурочений вшануванню пам'яті випускника підполковника Ігоря Ляшенка

Автор 18 вересня 2015, 20:28
У ЗОШ №3 провели урок-реквієм приурочений вшануванню пам'яті випускника підполковника Ігоря Ляшенка Фото szosh3.ucoz.ru
"Життя - мов спалах" під такою назвою пройшов урок-реквієм приурочений вшануванню пам'яті випускника ЗОШ №3 підполковника Ігоря Ляшенка. Захід підготували і провели учні 10 класу з класним керівником Линник О.П. за допомоги заступника директора з виховної роботи Діденко Т.В. та педагога-організатора Конюк О.О.
Плата за свободу власним життям - жахлива плата. Болюча. Страждаюча. Але немає вищого подвигу, ніж віддати своє життя за рідну землю. З квітня 20914 року уся Україна не може спати спокійно: гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них і наші земляки, які не замислюючись пішли боронити цілісність нашої держави.

Цьогоріч 14 вересня випускнику нашої школи Ігорю Ляшенку виповнилося б 38. Але... 19 червня 2014 року під час мінометного обстрілу під містом Ямпіль Донецької області він загинув.

На заході були присутні батьки Ігоря - Любов Володимирівна та Віктор Васильович, класний керівник Шагута Л.М. та однокласники, представники громадської організації "Самооборона", директор ЗОШ №3 Банкова Л.О.

На уроці звучали вірші про наше сьогодення. Присутні згадували Ігоря Ляшенка, хвилиною мовчання вшанували його пам'ять. Висновком стали слова про те, що війна страшна і безжальна, вона зламала тисячі доль. Однак ми впевнено стверджуємо: наш народ вистоїть і переможе, бо ми - патріоти, справжні і незламні.

Після уроку учителі, учні, гості поклали квіти до меморіальної дошки.
0
репостів
0
репостів