Cтоличне підприємство заборгувало закладам освіти Шепетівки 6700 літрів пального

Автор 24 червня 2015, 14:40
Рішенням господарського суду міста Києва у повному обсязі задоволено позов Шепетівського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації до одного зі столичних товариств з обмеженою відповідальністю.
Встановлено, що товариство всупереч умовам договору, укладеного торік з управлінням освіти, молоді та спорту РДА за результатами відкритих тендорних торгів про закупівлю паливно-мастильних матеріалів за державні кошти, недопоставило освітянському відомству 4310 літрів бензину та 2430 літрів дизпалива. Попри те, що зазначене управління перерахувало товариству обумовлені договором кошти, у тому числі понад 100 тисяч гривень за вказане пальне, відповідач не виконав договірні домовленості.

За позовними вимогами міжрайпрокуратури суд зобов’язав ТОВ передати замовнику бензин та дизпаливо у передбаченій кількості. Крім того, боржник сплатить управлінню півтори тисячі гривень пені за несвоєчасне виконання грошового зобов’язання.
0
репостів
0
репостів