Рада Європи відзначила лідерів учнівського самоврядування з Шепетівки

Автор 17 червня 2015, 17:44
Протягом березня-червня 2015 року Міністерством освіти і науки України та Офісом Ради Європи в Україні в рамках проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні» був проведений Всеукраїнський конкурс відеопроектів з подолання всіх форм насильства щодо дітей та просування прав людини і демократичного громадянства.
У конкурсі взяли участь 362 роботи від творчих колективів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, а також органів учнівського самоврядування різних рівнів, представлені у формі відеопроектів, відеопрезентацій, відеороликів, флешмобів, театральних постановок, анімаційних проектів.

Журі Конкурсу визначило 35 найцікавіших робіт, які стали фіналістами. Серед робіт фіналістів - три з Хмельницької області. 12 найкращих робіт відзначено у 10 номінаціях.

За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді школою лідерів м. Шепетівки (керівник С. Рула) була представлена робота: «Історія дівчинки з опущеними очима», яка у підсумку здобула першість у номінації «Краща документальна робота».

9 червня 2015 року в Києві відбулась церемонія нагородження Всеукраїнського конкурсу відеопроектів. На церемонії були присутні: Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеб, начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки Україні Алла Середницька, а також керівник проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні» Ігор Гуцуляк.

Учасники з Шепетівки, крім сертифіката та диплома переможців, отримали в подарунок ноутбук!


Фотозвіт із нагородження
Останнє редагування 18 червня 2015, 03:43

Відео

0
репостів
0
репостів