День відкритих дверей в Шепетівському ЦЕНТУМ

Автор 17 вересня 2014, 14:36
Традиційно навчальний рік в ЦЕНТУМ  розпочинається з Дня відкритих дверей. Цьогоріч для вихованців та гостей закладу організовано низку екологічних  заходів пізнавального характеру.
Зокрема проведені тематичні екскурсії по території дендрологічного парку «Шепетівський», у музеях, виставкових залах та куточку живої природи, також організовано пленер з лозоплетіння, майстер-клас з екодизайну «Потрібне з непотрібного».  Важливим моментом Дня відкритих дверей в закладі стало урочисте встановлення інформаційних і охоронних знаків на  території дендрологічного парку «Шепетівський» за участю директора ДП «Шепетівське лісове господарство»  В.М. Сасюка та кращих виховаців ЦЕНТУМ. З Шепетівським лісгоспом ЦЕНТУМ співпрацює досить давно і саме завдяки їх підтримці та фінансовій допомозі й стало можливим виготовлення  інформаційних щитів.

В перший день навчального року заклад відвідали понад сто гостей: учнів шкіл міста, вчителі, батьки вихованців.

У 2014-2015 н.р. в Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді організована робота 27 гуртків за 24 напрямами. Гуртковою роботою охоплено 459 учнів.
0
репостів
0
репостів