Студенти Шепетівського медичного фахового коледжу передали для воїнів власноруч зроблені обереги

Автор 23 травня 2024, 13:39

Листівки, патріотичні вироби з паперу, ниток та тканини виготовляють на волонтерських засадах для військових, які захищають нас від ворога, вихованці обласних комунальних закладів. До Дня Героїв, студенти Кам’янець-Подільського, Чемеровецького та Шепетівського медичних фахових коледжів передали для воїнів Збройних сил України власноруч зроблені патріотичні подарунки.

Виготовили студенти патріотичні обереги з любов’ю, з Україною в серці та вірою у якнайшвидшу українську Перемогу.

Невдовзі обереги попрямують до бійців, які наразі перебувають на лікуванні та реабілітації у медичних установах області. А разом з оберегами – частинка любові й підтримки для мужніх Героїв нашої держави.

До цієї благодійної акції долучилися й вихованці обласних комунальних закладів освіти – вони приготували для захисників домашню випічку, печиво та різноманітні смаколики.

Зокрема, це Антонінська спеціальна школа, Голенищівська спеціальна школа-інтернат, Ізяславський навчально-реабілітаційний центр, Кам’янець-Подільський навчально-реабілітаційний центр, Кам’янець-Подільський ліцей І-ІІІ ступенів «Славутинка», Кам´янець-Подільська спеціальна школа, Плужненський ліцей, Новоушицька спеціальна школа, Славутський ліцей обласної ради, Солобковецький навчально-реабілітаційний центр, Ямпільська спеціальна школа, Хмельницький ліцей обласної ради, Хмельницький базовий медичний фаховий коледж, Шепетівський медичний фаховий коледж, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, комунальний заклад «Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери», виконавчий апарат обласної ради та Вище професійне училище № 25.

0
репостів
0
репостів