У Шепетівці визначали найкращого учня закладів профтехосвіти у «Електромонтажних роботах»

У межах проведення заходів Європейського Року умінь і навичок (European Yearof Skills) та відповідно до плану спільної діяльності Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації й Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області на 2024 рік 16 травня 2024 року на базі Шепетівського професійного ліцею відбувся обласний конкурс професійної майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з компетентності «Електромонтажні роботи».

У відкритті конкурсу взяли участь директорка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Людмила ШЕВЧУК, т.в.о. директора Шепетівського професійного ліцею Алла ЧЕРНУШИЧ та працедавці.

У майстерності виконання електромонтажних робіт змагались 8 учасників, які представляли Хмельницький, Шепетівський та Нетішинський професійні ліцеї, Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького, Хмельницький професійний ліцей електроніки, ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» та ДЗ П(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей».

Конкурсанти вправлялись у складанні схеми квартирної проводки з обмежувачем потужності ОМ 163 з подальшим його програмування за заданими параметрами.

Оцінювало виконані роботи журі, до складу якого увійшли досвідчені фахівці та професіонали своєї справи: Андрій БЕРНАДСЬКИЙ, начальник енергомеханічного відділу ТОВ «Шепетівський ремонтний завод», голова журі; Олександр ГУНЧУК, головний інженер Шепетівського району електричних мереж ПАТ «Хмельницький обленерго» та Оксана ЧУЙКОВА, методистка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.Журі відзначило, що всі учасники гідно представили заклади освіти, продемонстрували майстерність, професіоналізм та упевненість у роботі.

За результатами оцінювання конкурсних завдань журі переможцем та призерами стали:

  • І місце – Сергій СТАНІЙЧУК, учень Шепетівського професійного ліцею;
  • ІІ місце – Максим ЮРКОВСЬКИЙ, учень ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти»;
  • ІІІ місце – Ярослав ДЯДЮК, учень Нетішинського професійного ліцею.

Конкурс професійної майстерності дав змогу здобувачам освіти продемонструвати свої здібності, вміння працювати з новітнім обладнанням та сприяв підвищенню інтересу до професії й її популяризації.

Шепетівський професійний ліцей

Відео

0
репостів
0
репостів