У Шепетівському НВК №1 створили музичний клуб

Ще восени 2023 року команда активної молоді з Шепетівського НВК №1 стала учасниками молодіжної програми UPSHIFT - глобальної програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), за підтримки уряду Японії, яка в Хмельницькій області реалізується ГО «Заходи». І ось днями така участь принесла свої плоди.

Програма дала можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити власний проєкт. Таким проєктом стала мрія створення музичного клубу в межах школи, де б кожен охочий міг насолодитися музикою.

8 березня 2024 року Клуб Легкої Музики було нарешті відкрито. Команда К-Он презентувала можливості клубу та захопила своєю енергетикою та музикою… Охочим стати частинкою творчого середовища, завжди раді.

UPSHIFT – це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді від 14 до 24 років пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб створити власні суспільно важливі проєкти.

Як відбувається UPSHIFT?

  1. Молодь формує команду від 3 до 5 учасників. Разом вони обирають проблему, яку хочуть вирішити та подаються з нею на відкритий набір у своєму регіоні. Не потрібно мати рішення цієї проблеми – достатньо її просто сформулювати.
  2. Відібрані команди беруть участь у 4-денному тренінгу, під час якого створюють власні проєктні ідеї, проводять презентацію цих ідей і мають змогу отримати фінансування на їх втілення.
  3. Загальна тривалість програми - 3-4 місяці, які охоплюють період подачі та розгляду заявок, 4 дні навчального тренінгу та близько 3-х місяців – безпосередньо роботи над реалізацією розробленого проєкту.
  4. Під час навчання та втілення проєкту кожну команду супроводжує ментор-фасилітатор. Усі ментори-фасилітатори попередньо проходять відбір та навчання методології UPSHIFT.

Відео

0
репостів
0
репостів