Дмитро Маляренко перший на Хмельниччині склав теоретичний іспит в сервісному центрі МВС без навчання в автошколі

Автор 23 листопада 2023, 14:52
Дмитро Маляренко Дмитро Маляренко

Лише вчора у майбутніх кермувальників з’явилась можливість скласти теоретичний іспит в сервісному центрі МВС без навчання в автошколі, а вже сьогодні з’явились перші охочі перевірити свої знання після самопідготовки.

Знайомтесь - Дмитро Маляренко, родом з Охтирки, що на Сумщині. Курсант Харківського національного університету внутрішніх справ.

«Через активні бойові дії мій університет вимушено був передислокований з Харкова до Кам’янця-Подільського. Тут продовжую навчання у безпечних умовах. Про можливість самостійно готуватись чув ще раніше. Слідкував за новинами та вчився, використовував різноманітну навчальну літературу. Сьогодні моя перша спроба стала успішною», - ділиться своїми враженнями Дмитро.

Також і до Хмельницького сервісного центру МВС звернулась молода дівчина Віталіна.

«Я «засипалась» на останньому запитанні, від якого і залежала успішність складання іспиту. Засмучена, та буду точно пробувати ще через 10 днів», - розповідає Віталіна.

Фейсбук 1

А ми нагадуємо майбутнім кандидатам у водії, що для складання теоретичного іспиту необхідно відповісти на 20 питань за 20 хвилин. Під час тесту допускається 2 помилки, якщо більше – іспит не складено. Цей час виділяється для того, щоб кандидат у водії міг краще підготуватися. У майбутніх кермувальників є необмежена кількість спроб для складання теоретичного іспиту.

Для проходження тестування, майбутні водії звертаються до будь-якого зручного сервісного центру МВС. Вони мають отримати талон запису через функціонал е-запис або через термінал сервісного центру МВС.

Із собою мають взяти наступний пакет документів:

  • паспорт громадянина України з відміткою про місце реєстрації або ID-картку чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон (надається разом з довідкою про місце проживання);
  • медична довідка, що підтверджує допущення до керування транспортним засобом обраної категорії;
  • ідентифікаційний номер;
  • наявне посвідчення водія (у разі отримання права на керування транспортними засобами іншої категорії).

Наші відвідувачі залишились задоволені візитом до екзаменаційних хабів Хмельниччини. Натхненні та амбітні — вони прагнуть здобувати нові знання та відповідально вивчають правила, від яких залежить не тільки їх безпека, та безпека інших водіїв на дорозі. А сервісні центри МВС завжди готові якісно та прозоро надавати послуги та вдосконалювати їх якість.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Останнє редагування 23 листопада 2023, 15:04
0
репостів
0
репостів