"Юний орел" давав настанови для учнів Шепетівського НВК №1

Автор 22 травня 2023, 15:46

В рамках профорієнтаційного місячника учні Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 відвідали Київський університет культури. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Для учнів провели цікаву екскурсія закладом. Студенти ВУЗу презентували для відвідувачів спеціальності: PR, журналістика, кібербезпека, міжнародні відносини, event- менеджмент і шоу-бізнес, готельно-ресторанний і туристичний бізнес, кіно і телебачення, сценічне та хореографічне мистецтво, індустрія моди, fashion- бізнес, Тік-Ток....

Учні зустрілись з майстером презентації закладу - ректором університету Поплавським Михайлом Михайловичем, мали можливість зробити селфі, а далі смачна кава, капкейки та ще й подарунки!

Окрім ректорства Михайло Поплавський відомий як співак, генеральний продюсер, головний режисер-постановник, автор численних мистецьких проєктів, зокрема: Всеукраїнського дитячого телеконкурсу «Крок до зірок»; кулінарної телепередачі «Шеф-кухар країни» (на яку, бувши ведучим, Поплавський запрошував відомих і шанованих людей як гостей програми); батл-шоу «Наша пісня»; Шевченківського вечора «Ми діти твої, Україно!»; концертної програми до Міжнародного дня матері «Мамо, вічна і кохана»; музичного телемарафону «Пісня об'єднує нас» та ін. 

Саме через це має прізвиська Співочий ректор, або Юний орел. Неодноразово втрапляв у скандали.

У березні 2023 року Поплавський втрапив у сексистський скандал. На відео, що оприлюднили в ТікТок, ректор КНУКіМ розповідає студентам, що за лаштунками на них чекають мафіни та кава. Одна з абітурієнток запитала, чи будуть їх частувати варениками, на що отримала від "співочого ректора" натяк на пишні форми дівчини та не думати за вареники.

Напередодні цього скандалу у мережі опублікували відео, як Михайло Поплавський використовує слово "тьолка", щоб описати студенток свого університету.

0
репостів
0
репостів