8 шепетівських закладів освіти отримали подарунки від ЮНІСЕФ

Автор 04 травня 2023, 13:08

За результатами реалізації в Шепетівській громаді Всеукраїнського проекту психологічної підтримки «Поруч», найактивніші навчальні заклади-учасники отримали подарунки від ЮНІСЕФ. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Серед нагороджених: ЗОШ №1, СЗОШ №2, Гімназія №4, КДЮСШ, ЗДО №7 “Дюймовочка”, ЗДО №11 “Дзвіночок”, ЗДО №4 “Світлячок”,Шепетівський ІРЦ.

Зокрема, за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної та начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталії Стасюк, керівникам закладів та вчителям фізичної культури передали набори: «Школа в коробці» (розрахований на 40 учнів та одного вчителя) – для шкіл та набір «Розважальна діяльність» для закладів дошкільної освіти.

Звертаючись до присутніх, заступник міського голови Галина Безкоровайна наголосила на важливості подібних спортивних проектів, особливо зараз, у час війни, коли діти потребують ще більше підтримки й уваги. Заступник подякувала учасникам і тренерам за активність та привітала з поповненням новим інвентарем, а також відзначила вагому роль координатора проекту – Віктора Козійчука, який зумів зацікавити і стимулювати дітей.

Проект «Поруч» – спільний проект МОН і ЮНІСЕФ – «Поруч», який реалізовувався у Шепетівській міській територіальній громаді влітку 2022 року та поставив за мету забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді, сім’ям, які постраждали від війни.

Спортивну складову проекту реалізовував благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

0
репостів
0
репостів