Освітяни Ізяславської громади отримали технологічні «новорічні подарунки»

Автор 06 січня 2023, 13:06

«Під новорічну ялинку» закладам освіти Ізяславcької громади вручено 48 сучасних ноутбуків та 15 наборів School Box. Це не класичні подарунки, а реальна допомога сучасним педагогам. Адже у зв’язку із повномасштабним вторгненням окупантів на територію України та пандемією COVID-19 перед освітньою галуззю постали нові виклики.

Отримати сучасну комп’ютерну техніку вдалося завдяки проєкту «Забезпечення безперервності освіти в Україні» за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також у співпраці з UNICEF.

Завдяки цьому проєкту з’явилися нові можливості і для укріплення матеріально-технічної бази закладів освіти громади, і для допомоги педагогам - полегшити організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, осучаснити його відповідно до процесів діджиталізації та цифровізації, а також зробити процес отримання знань більш доступним для здобувачів освіти, особливо у сільській місцевості. Так, звісно, новітні технології не можуть замінити справжнього живого спілкування, проте дають змогу робити це на належному рівні.

Тож приємно отримувати такі «подарунки» до новорічних свят.

Ізяславська міська рада

Останнє редагування 06 січня 2023, 13:29
0
репостів
0
репостів