Освітяни Шепетівської громади отримали 54 ноутбуки та 10 скулбоксів

Автор 27 грудня 2022, 16:38

Загалом, за підтримки Міністерства освіти і науки України та за сприянням Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) заклади загальної середньої освіти області отримали 1704 ноутбуків, для забезпечення безперервної освіти в Україні. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.

23 грудня 2022 року відбулася підсумкова нарада Департаменту освіти, науки, молоді та спорту спільно із Володимиром Юр’євим, заступником голови Хмельницької облдержадміністрації, та Сергієм Гамалієм, начальником обласної військової адміністрації.

За підтримки МОН України та сприяння Міжнародного фонду допомоги дітям ЮНІСЕФ і ЮНЕСКО посадовці вручили керівникам органів освіти сертифікати на отримання ноутбуків та скулбоксів.

1 1Шепетівській МТГ передано 54 ноутбуки та 10 скулбоксів. 27 грудня 2022 року персональні пристрої та подарункові шкільні набори вручено 12 керівникам закладів загальної середньої освіти. Нове оснащення стане в пригоді та значно полегшить роботу вчителя в умовах змішаного навчання.

"Варто зазначити, що попри війну навчальний процес на Хмельниччині практично не припинявся. Освітяни області сумлінно і самовіддано виконують свій професійний обов’язок. Створено розгалужену мережу закладів освіти для навчання, розвитку здібностей та обдарувань, здобуття повноцінної, якісної освіти, суспільної активності учнів і студентської молоді, які зараз надають освітні послуги не лише для жителів Хмельниччини, але і для тимчасово переміщених осіб та для учнів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях і за кордоном." - підсумували у адміністрації.

За матеріалами Управління освіти Шепетівської міської ради та Хмельницької ОВА

0
репостів
0
репостів