Шепетівські пластуни провели три дні у Марійському духовному центрі “Зарваниця”

Автор 14 листопада 2022, 22:57

Минулі вихідні для пластунів Шепетівки пройшли дуже цікаво і насичено. Разом зі станичним капеланом отцем Василем Боднарем вдалось відвідати духовний центр у селі Зарваниця, що на Тернопільщині.

“Наш народ неодноразово страждав від різних орд та навалів і люди сотнями років приходили до Зарваниці в пошуках захисту та умиротворення. Тому і в час сучасної війни ми приїхали сюди, щоб просити у Бога милостині та перемоги”, – розповідає капелан отець Василь.

Дні духовної віднови пластуни розділили спільно з приятелями із Шепетівського Клубу національно-патріотичного виховання молоді "23", а також родинами загиблих воїнів. Всі разом взяли участь у панахиді та вшанували полеглих Героїв російсько-української війни.

“Дякуємо нашому станичному капелану о. Василю та Українська Греко-Католицька Церква м. Шепетівка за організацію чудової мандрівки до Зарваниці. А також щира подяка очільникам Шепетівської міської ради – Віталію Бузилю та Галині Безкоровайні – за сприяння та фінансування нашого доїзду. У такий важкий час подібні заходи наповнюють і додають сил з Божою поміччю рухатися вперед з вірою у краще”, – додає керівниця Станиці Шепетівка Марія Чапалюк.

0
репостів
0
репостів