Школи громади отримають кошти на облаштування укриттів

Автор 04 липня 2022, 17:09

Сьогодні у Шепетівці відбулась нарада з керівниками навчальних закладів загальної середньої освіти щодо підготовки шкіл до офлайн-навчання в умовах війни з 1 вересня 2022 року.

Участь у робочій зустрічі взяли заступник міського голови Галина Безкоровайна, завідувач сектору НС та ЦЗН Микола Кикоть, начальник Шепетівського районного управління ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області Віктор Матвійчук та начальник управління освіти Людмила Тихончук.

Присутні обговорили хід підготовки закладів освіти до початку 2022/23 навчального року, створення безпечних умов перебування учнів і працівників у них з урахуванням збройної агресії рф та виконання методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році.

Освітяни озвучили потреби закладів у додатковому фінансуванні для приведення укриттів та підвальних приміщень до встановлених вимог та вирішення завдань, які постають перед ними відповідно до чинного законодавства. У ході наради наголосили на важливості початку навчального року у звичному режимі для учнів початкової школи.

За результатами зустрічі було вирішено у наявних підвальних приміщеннях зебезпечити умови для тривалого перебування людей, провести ремонти, облаштувати систему оповіщення та вентиляцію, місця для сидіння, забезпечити резервне джерело живлення, доступ до туалету та організувати запас води.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 04 липня 2022, 18:27
0
репостів
0
репостів