Шепетівчани привезли відзнаку із «Дитячого екологічного парламенту»

Автор 25 червня 2022, 15:37

З 13 по 17 червня 2022 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН у дистанційному форматі проводився Всеукраїнський збір юних лідерів «Дитячий екологічний парламент». Взяли у ньому участь і шепетівські юні екологи.

Протягом п’яти днів учасники брали участь в екологічних онлайн-квестах, екскурсіях, лекціях на екологічну тематику, майстер-класах, відвідали Net-art (віртуальний) кінозал та переглянути цікаві відеофільми.

В рамках круглого столу лідери дитячих екологічних парламентів з 16 регіонів України презентували природоохоронну діяльність регіональних осередків ВДС «ДЕП» та юнсекцій товариства охорони природи в дистанційному режимі.

Команда Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості у складі Ковтонюк Надії та Філюк Анастасії посіла ІІ місце та нагороджена грамотою НЕНЦУМ МОН за високі результати та інтерес до поглибленого вивчення природи, екологічно-свідому життєву позицію.

Виступ учениць був присвячений п’ятнадцятиріччю діяльності Дитячого екологічного парламенту закладу. Саме у лютому 2007 року відбулись перші установчі збори ДЕП, а вже у квітні того ж року Дитячий екологічний парламент закладу нагороджений дипломом за І місце на Міжнародному дитячому екологічному конгресі «Живи, Земле!».

Шепетівський ЦЕНТУМ

Останнє редагування 25 червня 2022, 15:47
0
репостів
0
репостів