У шепетівську лікарню прибув ліфт та готується майданчик для кисневої станції

Автор 08 грудня 2021, 17:49

Хоч на Хмельниччині і спостерігається зниження захворюваності на COVID-19, на жаль, все ще реєструються летальні випадки. Обласні та місцеві чиновники розповіли про стан, хоч і запізнілої, але такої необхідної підготовки Шепетівської багато профільної лікарні.

На вчорашньому брифінгу заступник голови ОДА Сергій Ткачук повідомив, що на будівництво кисневої станції в Шепетівській лікарні виділено 8 млн грн з обласного бюджету, а також є співфінансування з місцевого  бюджету. Уже укладено договір на придбання станції.

Міський голова Віталій Бузиль проінформував, що розпочато облаштування майданчика для встановлення кисневої станції. Наступним етапом стане підготовка всіх необхідних комунікацій від станції до інфекційного відділення, хірургічного корпусу, реабілітаційного корпусу, куди буде здійснюватись постачання кисню.

265189519 414141623769252 8812994290104185347 n

Наразі вже придбано генератор, очікуємо власне постачання станції.

Також міський очільник щиро радіє прибуттю до лікарні довгостраждального ліфта:

Маємо приємність! Один із найочікуваніших проектів у нашій громаді - ліфт для лікарні прибув за призначенням!

Розпочато роботи з підготовки шахти, монтаж елементів конструкції відбудеться безпосередньо в ній. Очікувана тривалість робіт зі збору складе близько 10 днів, готову конструкцію ще налаштовуватимуть вузькогалузеві спеціалісти.

Обслуговуватиме обнова весь хірургічний корпус, у ньому вільно розміщатимуться ноші-каталки, а вантожопідйомність складе 1 тонну.

0
репостів
0
репостів