Обларада таки виділила 8 000 000 грн на кисневу станцію у Шепетівці

Автор 20 вересня 2021, 19:55

Депутати Хмельницької обласної ради проголосували за виділення 8 000 000 грн на реконструкцію системи киснепостачання КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня". Анонс цього рішення ми публікували ще 9 вересня і от міський голова Шепетівки на своїй сторінці вже радіє виділеним коштам.

Наш заклад є опорним у боротьбі із COVID-19, тобто лікує не лише мешканців громади. У кризовий весняний період, коли всі ліжкомісця були зайняті, ми гостро відчували потребу у сталому киснезабезпеченні. Тож прийняте рішення важливе. Хочеться сподіватися, що осіння епідситуація не буде складнішою ніж навесні. Здоров'я всім.

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» - це заклад охорони здоров’я, який надає стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Заклад функціонує на 275 ліжок, з них розгорнуто для хворих на COVID-19 – 120 ліжок (у разі ускладнення епідемічної ситуації на базі закладу можливо перепрофілювати ще 60 ліжок).

Відповідно до затверджених НСЗУ протоколів та стандартів лікування гострої респіраторної хвороби COVID-19 для організації лікувального процесу та з метою безперебійного забезпечення киснем, є гостра необхідність в альтернативному джерелі постачання кисню.

0
репостів
0
репостів