У Шепетівці відзначали медиків Шепетівської багатопрофільної лікарні та Центру ПМСД

Автор 18 червня 2021, 20:47

18 червня у місті відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника, який відзначається в Україні щорічно у третю неділю червня. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Сьогодні у малій актовій залі міського будинку культури привітали колектив комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

З професійним святом медиків привітали голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук та міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Міський голова подякував працівникам центру за професіоналізм у роботі, та побажав процвітання, втілення усіх задумів та подальшого розвитку закладу.

Урочисті заходи відбулися і у Шепетівській багатопрофільній лікарні.  Медпрацівників вітали з професійним святом, бажали щастя, благополуччя, вдячних пацієнтів і міцного здоров’я.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, почуття відповідальності за життя людей та з нагоди Дня медичного працівника найсумлінніших працівників медичних закладів Шепетівки було відзначено Почесними грамотами Шепетівської міської ради, відзнаками вищих державних органів  та подарунками.

Останнє редагування 19 червня 2021, 13:17
0
репостів
0
репостів