Реконструкція приймального відділення шепетівської лікарні майже завершена

Автор 23 квітня 2021, 11:07

Заступник голови ОДА Сергій Ткачук провів щотижневий брифінг, присвячений питанню реалізації на Хмельниччині програми Президента України “Велике будівництво”.

За його словами, цьогоріч в опорних лікарнях області, в рамках програми Президента України “Велике будівництво”, проводиться реконструкція 10 приймальних відділень. Так, 9 із 10 відділень уже приймають хворих, крім Шепетівської лікарні, де залишилося підключитися до централізованої системи опалення. Дані роботи будуть завершені після опалювального сезону. Поки що окремі приймальні відділення не надають повний спектр послуг, оскільки наразі триває робота зі встановлення медичного обладнання та оформлення медичним закладом документів щодо внесення змін до ліцензії по роботі з іонізуючим випромінюванням.

"Прогрес робіт очевидний, на стадії завершення. Готуються до роботи операційна та стерилізаційна, диспетчерська для зв'язку із бригадами екстреної допомоги, протишокова та гіпсовочна палати, палата інтенсивної терапії, рентгенодіагностичний блок з апаратом КТ, ординаторська та господарські приміщення. Звичайні та медичні меблі вже придбано, наявне практично все медичне обладнання, згідно з табелем оснащення. Залишився ряд робіт, що потребують допрацювання та будуть завершені найближчим часом. Незабаром у Шепетівській громаді запрацює нове "приймальне відділення", - зазначав днями у соціальних мережах Шепетівський міський голова Віталій Бузиль.

 У Старокостянтинівському, Славутському і Шепетівському приймальних відділеннях також передбачені другі черги будівництва. Зокрема, у Славутській лікарні будуватимуть закритий перехід між корпусами, у Старокостянтинівській та Шепетівській – “теплий” під’їзд для “швидких” до приймального відділення. Даний етап будівництва має бути завершений найближчим часом спільними зусиллями об’єднаних громад та лікарні.

За інформацією Хмельницької ОДА

0
репостів
0
репостів