Діагноз COVID-19 підтвердили ще у 27 містян, у лікарні кількість хворих збільшилась до 55

Автор 26 лютого 2021, 10:38

Про це повідомляє сайт Шепетівської міської ради. За даними Шепетівської багатопрофільної лікарні за добу в заклад госпіталозвано з дігнозом COVID-19 10 осіб та ще 6 з підозрою.

Станом на 10.00 26 лютого серед жителів міста виявлено 27 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

5 шепетівчан,  які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Всього за час пандемії у місті Шепетівка лабораторно підтверджено 1329 випадків захворювання, з них:

  • 198 - лікуються;
  • 1094 - одужали;
  • 37 - летальних.

Наразі на стаціонарному лікуванні в Шепетівській багатопрофільній лікарні перебуває 55 хворих жителів Шепетівського району.

Головна лікарка КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Валентина Савчук прокоментувала ситуацію із COVID-19 на своїй сторінці у мережі Facebook:

"Станом на 26.02.2021 року перебуває у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» на лікуванні 55 хворих з діагнозом коронавірусна хвороба COVID-19. У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії перебуває 4 хворих.

Окрім того, преребуває на лікуванні 17 хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію. 28 хворих потребує постійної кисневої підтримки.
Для надання медичної допомоги розгорнуто 4 відділення: інфекційне відділення, неврологічне відділення, відділення реабілітації, відділення анестезіології та інтенсивної терапії. У терапевтичному відділенні 11 хворих лікується з пневмоніями ( із ПЛР-тестами негативними).

Неврологічне відділення розміщене на базі кардіологічного відділення та продовжує надавати медичну допомогу хворим з інсультами, іншими невідкладними станами.

Планова госпіталізація хворих не проводиться, планові профілактичні огляди призупинені.

У всіх структурних підрозділах лікарні посилені карантинні обмеження. Прохання суворо дотримуватися правил карантину."

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації інформує:

"Закликаємо не піддаватись паніці, але бути відповідальними: за найменших ознак хвороби — зателефонуйте своєму сімейному лікарю та повідомте його про свій стан та симптоми.

Будьте свідомими та відповідальними!"

Останнє редагування 26 лютого 2021, 13:03
0
репостів
0
репостів