Внаслідок COVID-19 у Шепетівці помер ще один лікар

Автор 15 лютого 2021, 11:40

Сьогодні, 15 лютого, близько 5 ранку, після тривалої боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19, помер лікар-хірург відділення денного стаціонару консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської багатопрофільної лікарні Олександр Барильотті.

Ще наприкинці січня однокурсники Олександра Павловича збирали ліки для його лікування. Зокрема Наталія Дереш написала:

Друзі, однокурсники випуску ТДМУ 2002 терміново, потрібна допомога!!!! Наш однокурсник, Саша Барильотті з важким ковідом в реанімації, є потреба допомогти з ліками!

Cьогодні вдалося поспілкуватися з Сашею по відео- зв'язку через його лікаря, він важкий, але притомний, кисеньзалежний, сатурацію підняли до 80. Матюкався? (хто знає його - хороша ознака). Дякуємо за допомогу всім-всім однокурсники і друзям, зібрані кошти йдуть на ліки. Поки що вистачає. Віримо.

Як розповів головний анестезіолог Валерій Сивоконюк, до лікарні Олександр потрапив вже у вкрай важкому стані. У нього було доволі важка пневмонія спричинена масою інших хронічних захворювань. Майже 8 днів перебував на апараті ШВЛ. Ніби пішов на поправку, але на жаль, хворобу так перебороти й не зміг.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Олександра Барильотті.

У 2002 році Олександр Павлович закінчив Тернопільську ДМА ім. І.Я. Горбачевського. Свою кар’єру розпочав з 2004 року будучи лікарем-хірургом поліклініки вузлової лікарні ст.Шепетівка по 2017 рік. З 2017 року по теперішній час працював на посаді лікаря-хірурга консультативно-діагностичної поліклініки КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Нагадаємо, що це вже друга смерть лікаря у Шепетівці внаслідок коронавірусу. Менше місяця тому стало відомо про смерть відомої у Шепетівці акушера-гінеколога, яка 25 років пропрацювала на благо шепетівчан у жіночій консультації міста. Буга Оксана Федорівна пішла з життя у віці 56 років.

Останнє редагування 15 лютого 2021, 19:57
0
репостів
0
репостів