Шепетівська громада отримала новеньке авто для сільської амбулаторії

Сьогодні, у переддень новорічних свят, ще 29 нових легкових автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD, які закупили для сімейних лікарів сільських амбулаторій Хмельниччини, вирушать до нових власників.

Один з цих автомобілів сьогодні відправляється на роботу у Пліщинський та Плесенський старостинський округи для реалізації заходів спрямованих на покращення роботи системи охорони здоров'я.

Нагадаємо, що протягом 2018-2019 рр. за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості було придбано 63 одиниці службового медичного автотранспорту для 30 новозбудованих та 33 діючих амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Також 43 діючі амбулаторії отримали комплекти телемедичного обладнання. І от сьогодні ще 29 комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості, отримують новенькі автомобілі на загальну суму 13,5 мільйонів гривень.

Привітали сімейних лікарів та вручили їм ключі від новеньких авто голова адміністрації Сергій Гамалій та заступник голови обласної ради Володимир Гончарук.

“Мені приємно сьогодні вручити ключі від новеньких автомобілів. Сподіваюся, що лікарям стане легше і комфортніше працювати, навідуватись до пацієнтів, надавати необхідну допомогу. Напередодні нового року та різдвяних свят хочу побажати усім міцного здоров’я, мирного неба, радості. Нехай успішно реалізуються усі заплановані проєкти”, – сказав голова адміністрації.

Останнє редагування 30 грудня 2020, 15:35

Відео

0
репостів
0
репостів