Від COVID-19 помер екс-заступник голови Хмельницької ОДА

Автор 09 жовтня 2020, 15:19

Вчора у Хмельницькій інфекційній лікарні від ускладнень, спричинених  COVID-19, помер колишній заступник голови Хмельницької ОДА Леонід Гураль. Про це повідомила його колишня колега Лілія Бернадська.

“Пішов з життя наш дорогий колега, Леонід Андрійович Гураль, вірний товариш, мудрий керівник,справжня людина… Немає слів, щоб передати біль втрати, не вистачає сил змиритися з тим, що це правда. Недуга не шкодує нікого, він не впорався з цією світовою пошестю”

Спочатку його госпіталізували до Чемеровецькоі ЦРЛ, вже звідти він потрапив до обласного медичного закладу. На жаль перебороти недугу йому так і не вдалось.

Довідка:

Гураль Леонід Андрійович - народився 06 липня 1957 року в селі Кугаївці Чемеровецького району Хмельницької області. У 1987 році закінчив Полтавський інженерно-будівельний інститут, спеціальність: сільськогосподарське будівництво, кваліфікація: інженер-будівельник. 

У 2010-2014 роках працював заступником голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи, до літа 2020 року – заступником начальника Служби автомобільних доріг в області. Був депутатом Хмельницької обласної ради 6-го скликання.

Останнє редагування 09 жовтня 2020, 15:34
0
репостів
0
репостів