Від COVID-19 помер прокурор Хмельницької області

Автор 06 вересня 2020, 01:08

Вчора, 5 вересня у Хмельницькій міській інфекційній лікарні помер очільник прокуратури Хмельницької області Олег Синишин. Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора.

Чоловік потрапив до лікарні 31 серпня у середньому стані тяжкості. У чиновника була підвищена температура та пневмонія. 5 вересня стан його здоровя погіршився і його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Але це вже не допомогло врятувати йому життя.

За повідомленням медиків, чоловік, окрім COVID-19, мав супутні хвороби.

Олег Синишин 22 роки працював в органах прокуратури. Кар'єру розпочав слідчим Львівської транспортної прокуратури. Працював слідчим прокуратури Городоцького району Львівської області, заступником прокурора Сихівського району м. Львова, прокурором Жидачівського району, начальником відділу, начальником слідчого управління та організаційно-контрольного відділу прокуратури Львівської області, старшим прокурором відділу організації роботи і контролю виконання організаційно-контрольного управління Головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України, старшим помічником генерального прокурора України.

З липня 2014 року - був прокурором Хмельницької області. Державний радник юстиції 3 класу.

Останнє редагування 06 вересня 2020, 09:27
0
репостів
0
репостів