У Шепетівській лікарні розповіли про "коронавірусні" доплати

Автор 05 травня 2020, 16:30
Савчук Валентина - головний лікар Шепетівської ЦРЛ Савчук Валентина - головний лікар Шепетівської ЦРЛ Фото архівне

Сьогодні на брифінгу перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш повідомив, що обіцяна владою доплата у 300% за березень уже дійшла до лікувальних установ, які борються з COVID-19. В області таких медзакладів два: Хмельницька інфекційна лікарня та Шепетівська ЦРЛ.

Зазначені кошти ще 13 квітня МОЗ перерахувало в регіони. За два тижні після цього в ОДА заявили: медичну держсубвенцію у сумі 178 тис грн для 95 медпрацівників уже розподілили.

І от сьогодні медики таки отримають доплати за фактично відпрацьований час із хворими на COVID-19. У Шепетівській ЦРЛ для XM-inside повідомили суми цих надбавок.

Реклама: Домашній текстиль може бути різним. Наші текстильні вироби здатні дивувати. Довговічна тканина. Кольори в ритмі радості та позитиву. Сучасний дизайн якісних текстильних виробів власного виробництва шукайте на https://tekstail.com.ua/.Окиньте поглядом полководця наш асортимент. Вибирайте, які тону, на який тканини позбавлять інтер'єр від невзрачности і нудьги. Вказуючим перстом направте творчу фантазію наших дизайнерів; вони з ентузіазмом придумають варіанти тих текстильних виробів, яких не вдалося виявити в асортименті готової продукції. Клієнт  для нас -  головний. Незалежно від наміченої суми покупки, кожен покупець - персона. У нашому асортименті є різноманітний текстиль, яким можна чудово доповнити оздоблення приміщень. Для дому, для ресторанів. Тільки позитивні враження, адже ми не торгуємо розчаруваннями. Тільки якість, тільки текстильне пишність!

"Йдеться про персонал відділення інтенсивної терапії та анестезіології, який з 30 березня бореться за життя жителя Шепетівки з діагнозом COVID-19", - зауважила керівниця закладу Валентина Савчук.

За її словами, працівники відділення уже сьогодні отримають надбавки у межах нарахованих годин роботи з цим пацієнтом за 30 і 31 березня. Зокрема, йдеться про виплату на руки: лікарям - від 1300 до 1900 грн, середньому медперсоналу - від 669 до 1400 грн, молодшому - від 441 до 667 грн.

"Ми ще не визначили точних розмірів надбавок за квітень і невідомо, коли їх виплатять. Але радує той факт, що робота колективу дає позитивний результат - стан нашого особливого пацієнта щодня потроху покращується. Ось що головне!", - наголосила Валентина Савчук.

Останнє редагування 05 травня 2020, 19:43
0
репостів
0
репостів