Чергову партію захисних костюмів передали медпрацівникам

Автор 24 квітня 2020, 15:08

Сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк передала медичним працівникам Шепетівської центральної районної лікарні та КП «Некомерційне  підприємство Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської районної ради» чергову партію засобів індивідуального захисту (комбінезони, бахіли, рукавиці).

Міською радою закуплено 780 комплектів засобів індивідуального захисту для потреб медичних працівників закладів охорони здоров’я, які розташовані у місті Шепетівка на суму 252 тисячі гривень.

Засоби захисту закуплені за рахунок коштів резервного фонду на підставі рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  відповідно до звернень і накладних, що надали самі заклади охорони здоров’я.

Також, слід нагадати, рішенням 71 позачергової сесії Шепетівської міської ради 7 скликання депутати перерозподілили кошти бюджету міста та прийняли рішення про спрямування Шепетівській центральній районній лікарні коштів на придбання апарату штучної вентиляції легень та концентратора кисню.

22 квітня міський голова Михайло Полодюк та заступник міського голови Наталія Стасюк передали Шепетівській ЦРЛ кисневий концентратор.

Міським головою  був підписаний договір поставки на придбання апарату штучної вентиляції легень  «ЮВЕНТ-Т», який буде доставлений найближчим часом.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 29 квітня 2020, 00:57
0
репостів
0
репостів