Двоє шепетівчан успішно побороли COVID-19

Автор 22 квітня 2020, 10:44

Станом на ранок, 22 квітня, у Шепетівці офіційно підтверджено одужання двох шепетівчан, які були інфікувані вірусом SARS-COV-2.

Таку інформацію вранці розмістив Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України».

В місті Шепетівка 9 лабораторно підтверджених випадків, з них 1 летальний. Двоє хворих одужали - один лікувався в Хмельницькій міській інфекційній лікарні (сьогодні виписують), один амбулаторно. Станом на 22.04.2020 р., один з хворих лікується в ВАІТ Шепетівської ЦРЛ (знаходиться на апараті ШВЛ), 1 пацієнт перебуває в Хмельницькій міській інфекційній лікарні. Чотирьох лікують амбулаторно (на самоізоляції по місцю проживання) - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, що 44-річний шепетівчанин проходив лікування у Хмельницькій інфекційній лікарні та був одним із перших, хто підхопив вірус. Наразі чоловік успішно поборов хворобу та виписаний з лікувального закладу. Щодо другого пацієнта, відомо, що пацієнт з числа дорослих та лікувався вдома під наглядом лікарів.

На ранок 22 квітня кількість лабораторно підтверджених випадків COVID-19 у Хмельницькій області залишається попередньою - 62. Про це інформує Хмельницька міська рада на офіційній сторінці Facebook.

Останнє редагування 22 квітня 2020, 13:32
0
репостів
0
репостів