У шепетівського пенсіонера підтвердилось інфікування COVID-19

Автор 06 квітня 2020, 18:39

Щойно стало відомо про результати ПЛР-тестування літнього шепетівчанина, якого підозрювали у інфікуванні COVID-19. Про них повідомили  в Хмельницькій облдержадміністрації.

На жаль діагноз підтвердився, чоловік 1945 року народження заразився коронавірусом від свого співмешканця. Як ми писали, той в свою чергу інфікувався від колеги по роботі, який для Шепетівки був взагалі першим інфікованим.

Ще однією обставиною, яка вносить додаткові ризики крім віку третього інфікованого, є те що він був прикутий до ліжка через інсульт. Його якраз і доглядав чоловік, у якого другого підвердилось інфікування.

Пенсіонера, ще 4 квітня забрали до Хмельницької інфекційної лікарні. Всі інші 14 ПЛР-тестуваннь контактних осіб показали негативний результат. Про це повідомив нам керівник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Микола Кикоть.

Щодо першого хворого на COVID-19, головлікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук повідомила, що його стан продовжує бути стабільно важким. Поки що жодних ознак покращення стану здоров'я не помітно.

Останнє редагування 06 квітня 2020, 19:06
0
репостів
0
репостів