У шепетівчанина швидкий тест на коронавірус показав негативний результат

Автор 23 березня 2020, 16:52

Протягом останньої доби на стаціонарне лікування в інфекційне відділення Шепетівської ЦРЛ поступив один хворий з діагнозом гостре респіраторне захворювання (мешканець міста Шепетівки). Про це повідомила головний лікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук.

Стан хворого задовільний. В зв’язку з епідеміологічним анамнезом (протягом останнього тижня хворий перебував за кордоном в різних країнах) у пацієнта були відібрані зразки крові та відправлені у Хмельницьку міську інфекційну лікарню для проведення швидких тестів на коронавірус. Тести від’ємні (підозра не підтвердилася)!

На стаціонарному лікуванні перебуває 21 хворий з діагнозом пневмонія (із них 8 дітей). Росту захворюваності немає.

Отримали дезінфікуючі засоби для обробки рук медичного персону та для обробки поверхонь. Продовжуємо працювати в умовах карантину! Сьогодні підготували чергове звернення до керівників міста з проханням додатково виділити 200 тис. грн. з резервного фонду міського бюджету для придбання засобів індивідуального захисту медичного персоналу. Ще раз звертаюся до медичних працівників, особливо до завідуючих відділень, не розповсюджувати недостовірну інформацію! При проявах перших симптомів інфекційного захворювання звертайтеся до сімейного лікаря! При підвищенні температури тіла більше 38 градусів та погіршенні дихання викликайте бригаду екстреної медичної допомоги! Дякую за розуміння. Бережіть себе, суворо дотримуйтеся правил карантину!

0
репостів
0
репостів