Шепетівські рятувальники провели нічну перевірку центральної райлікарні

Автор 03 січня 2020, 13:43

1 січня шепетівські рятувальники здійснили перевірку Центральної районної лікарні,  аби не допустити виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій у період Новорічних та Різдвяних свят.

Під час заходу фахівці Служби порятунку провели бесіду з колективом об’єкту з масовим перебуванням людей, на якій провели інструктаж із пожежної безпеки, нагадали номера аварійних служб, розповіли співробітникам закладу алгоритм дій під час виникнення пожеж, нагадали як користуватися первинними засобами пожежогасіння. При перевірці основну увагу було приділено стану евакуаційних виходів та шляхам евакуації, було перевірено справність первинних засобів пожежогасіння, справність електрообладнання, внутрішнього та зовнішнього водопостачання. Також під час перевірки було здійснено евакуацію підопічних із будівлі закладу у зв’язку з умовною пожежею, для перевірки стану пожежної сигналізації та системи оповіщення персоналу про пожежу, організації евакуації підопічних та дій медичного персоналу.

Такі заходи сприяють поліпшенню пожежної безпеки в закладах та тренують злагодженість дій персоналу під час виникнення пожеж чи надзвичайних ситуацій, та евакуації людей із будівлі закладу, зокрема в нічний час.

Шепетівський районний сектор
ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Останнє редагування 03 січня 2020, 13:46
0
репостів
0
репостів